Promjene raspoloženja i zašto ih ne bismo trebali gurati pod tepih

Promjene raspoloženja i zašto ih ne bismo trebali gurati pod tepih

U razgovoru sudjeluju

Tijana Debelić Psiholog i supervizor

Pomaže drugima da upoznaju sebe i žive smislen i ispunjen život. 2018. godine pokrenula je Psi Qonsult: prostor susreta, bliskosti i promjene.

Naša psihologinja Tijana razgovara s Tenom Sakar Vukić o njezinom bipolarnom poremećaju. Koji su prvi koraci u liječenju psihičkih poremećaja, kako bližnji mogu pomoći i što je sve potrebno na putu prema izlječenju, poslušajte u ovom podcastu BudiDobroBudiCE… 

1:50     Što znači imati psihičke tegobe i kako izgleda bipolarni poremećaj?

4:04      Što je Tena primijetila prije 16 godina?

8:57       Koji je bio trigger za Tenin kemijski disbalans?

13:17    Ne gurajte stvari pod tepih! 

16:54    Teni situacija izmiče kontroli 

26:59    Ključni trenutci na putu prema depresiji

30:50    Kako je Tena došla do pomoći 

36:40    Male pobjede do velikog uspjeha

O podcastu

Budi Dobro. Budi CE Podcast je mjesto gdje zajedno sa psiholozima pričamo o raznim temama koje nas često muče.

Svaki podcast predstavlja razgovor sa psihologom. Iako su zbog anonimnosti imena promijenjena, glasovi koje čujete su stvarni, a njihove priče istinite i autentične.

Ovdje smo da vas potaknemo da kroz dijalog i stručne savijete pronađete put prema boljem unutarnjem osjećaju. Terapijski proces intiman je, složen i višeslojan. Zahtijeva trud i posvećenost s obje strane. Ako trebate pomoć, na stranici Psihološke pomoći potražite kontakte pružatelja pomoći.

Poslušaj i druge podcaste

Blagdani mogu donijeti i sreću i tugu: kako ih pomiriti?
Tijana Debelić

Blagdani mogu donijeti i sreću i tugu: kako ih pomiriti?

Pokloni, kolači, lampice, radost,… sve je to idealna slika blagdana. No, za mnoge od nas ovo je i vrijeme usamljenosti, tuge, pretjeranih očekivanja….Naša psihologinja Tijana porazgovarala je s Veronikom, četrdesetgodišnjom majkom troje djece, o ljepoti ali i tuzi Božića, a koji ju svake godine iznova dočekaju u paru.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.