Promjene raspoloženja i zašto ih ne bismo trebali gurati pod tepih

Promjene raspoloženja i zašto ih ne bismo trebali gurati pod tepih

U razgovoru sudjeluju

Tijana Debelić Psiholog i supervizor

Pomaže drugima da upoznaju sebe i žive smislen i ispunjen život. 2018. godine pokrenula je Psi Qonsult: prostor susreta, bliskosti i promjene.

Naša psihologinja Tijana razgovara s Tenom Sakar Vukić o njezinom bipolarnom poremećaju. Koji su prvi koraci u liječenju psihičkih poremećaja, kako bližnji mogu pomoći i što je sve potrebno na putu prema izlječenju, poslušajte u ovom podcastu BudiDobroBudiCE… 

1:50     Što znači imati psihičke tegobe i kako izgleda bipolarni poremećaj?

4:04      Što je Tena primijetila prije 16 godina?

8:57       Koji je bio trigger za Tenin kemijski disbalans?

13:17    Ne gurajte stvari pod tepih! 

16:54    Teni situacija izmiče kontroli 

26:59    Ključni trenutci na putu prema depresiji

30:50    Kako je Tena došla do pomoći 

36:40    Male pobjede do velikog uspjeha

O podcastu

Budi Dobro. Budi CE Podcast je mjesto gdje zajedno sa psiholozima pričamo o raznim temama koje nas često muče.

Svaki podcast predstavlja razgovor sa psihologom. Iako su zbog anonimnosti imena promijenjena, glasovi koje čujete su stvarni, a njihove priče istinite i autentične.

Ovdje smo da vas potaknemo da kroz dijalog i stručne savijete pronađete put prema boljem unutarnjem osjećaju. Terapijski proces intiman je, složen i višeslojan. Zahtijeva trud i posvećenost s obje strane. Ako trebate pomoć, na stranici Psihološke pomoći potražite kontakte pružatelja pomoći.

Poslušaj i druge podcaste

Dobro si, a nisi: kako si dopustiti da se osjećamo loše?
Tijana Debelić

Dobro si, a nisi: kako si dopustiti da se osjećamo loše?

Smijemo li se osjećati loše? Što učiniti kada je sve dobro, ali mi se ne osjećamo dobro? Postoje li dani kada se želimo samo stisnuti ispod dekice uz seriju ili film, ali si onda zamjeramo što smo to učinili? Psihologinja Tijana Debelić razgovara sa studenticom Ivanom koja ima takav problem

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.