Hero – Optimistične vijesti

Probudi optimizam i osvajaj nagrade

Optimistične stvari i situacije događaju se svugdje oko nas, samo je potrebno prepoznati ih na vrijeme i zapaziti. Ohrabrujući pogled na svijet čini vas otpornijim na stres i poboljšava opće stanje.

Kako sudjelovati

1

Podijeli s nama optimistični događaj koji primijetiš u svojoj okolini – sve što život čini ljepšim, što ti ulijeva nadu i budi bolji unutarnji osjećaj.

2

Punjenjem čaše osvajaš sigurne mini nagrade, a svakog mjeseca biramo i 10 najljepših vijesti koje nagrađujemo posebnim Cedevita paketom!

Vaše optimistične vijesti

21.04.2024. - Maria

Nađimo razlog da se opet nađemo

Svi bismo trebali pronaći više vremena za druženje kako bismo ojačali veze i bili međusobno podrška. U današnjem užurbanom svijetu, vrijeme provedeno s prijateljima i obitelji je jako važno.

21.04.2024. - Maria

Dječji rođendan

Na dječjem rođendanu smo se odlično zabavili. Bilo je divno vidjeti kako naša djeca uživaju, a i mi smo se osjećali kao djeca ponovno puni radosti i energije.

21.04.2024. - Lana

Najslađi poklon

Cura koja dolazi na naša druženja, koju sam možda vidjela pet puta u životu, jako se potrudila za moj rođendanski poklon. Izradila mi je kutiju koja se otvara više puta i koja ima 44 slike mene i mojih prijatelja, zamotana u savršen omot. Čak se potrudila ispeći i čokoladnu tortu.

16.04.2024. - Ante

Živi život punim plućima

Živi život punim plućima, radi što te čini sretnim, budi ono što jesi, širi optimizam oko sebe i drugima će biti ljepše u životu i potaknut ćeš ih na pozitivno razmišljanje. Bez obzira koliko često bio težak život, za sve postoji rješenje. Bitni su pravi ljudi, prijatelji, naši oslonci u životu.

15.04.2024. - Elvis

Hvala

Pred Uskrs sam otišao u posjet svojima, a u brzini i strci ostao mi je ključ u bravi. Ostali podstanari su primijetili da se nešto čudno događa - mene nema, a ključ je u bravi. Kada sam shvatio da ključa nema, postao sam zabrinut. Nazvao sam jednog od stanara koji mi je rekao "zaključali smo ti sobu i ništa ne brini".

Imaš pitanja?

Ako te zanima nešto vezano uz nagradni natječaj, pravila, biranje dobitnika ili imaš kakvo pitanje - javi nam se!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.