Hero – Optimistične vijesti

Probudi optimizam i osvajaj nagrade

Optimistične stvari i situacije događaju se svugdje oko nas, samo je potrebno prepoznati ih na vrijeme i zapaziti. Ohrabrujući pogled na svijet čini vas otpornijim na stres i poboljšava opće stanje.

Kako sudjelovati

1

Podijeli s nama optimistični događaj koji primijetiš u svojoj okolini – sve što život čini ljepšim, što ti ulijeva nadu i budi bolji unutarnji osjećaj.

2

Punjenjem čaše osvajaš sigurne mini nagrade, a svakog mjeseca biramo i 10 najljepših vijesti koje nagrađujemo posebnim Cedevita paketom!

Vaše optimistične vijesti

28.11.2023. - NADA

Božić

Dolazi nam u susret najljepsi dio godine koji unosi mir i radost u sva srca i neka se proširi na cio svijet da prestanu ratovi i zavlada mir

28.11.2023. - NADA

Novi život

Danas mi je unučica izišla iz bolnice i došla u svoj novi dom i donijela toliku radost nama svima

28.11.2023. - NADA

Nova frizura

Moj unuk od pet godina se sam ošišao i tako smiješno izgleda da ne možeš da se ne nasmiješ kad ga vidiš i svima izmami osmijeh

28.11.2023. - NADA

Domjenak

Danas sam dobila pozivnicu za domjenak i to me jako razveselilo jer radim kao asistent osobi s potrebama i likepo je vidjeti njihovu radost kad primaju darove

28.11.2023. - Božidar

Novi prijatelj

Otišla sam na vjenčanje gdje mi je bilo jako dosadno dok nisam vidjela nekoga tko se dosađivao kao i ja tada je počeo razgovarati s njima.....prilično sam sigurna da imam novog najboljeg prijatelja.

Imaš pitanja?

Ako te zanima nešto vezano uz nagradni natječaj, pravila, biranje dobitnika ili imaš kakvo pitanje - javi nam se!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.