Hero – Optimistične vijesti

Probudi optimizam i osvajaj nagrade

Optimistične stvari i situacije događaju se svugdje oko nas, samo je potrebno prepoznati ih na vrijeme i zapaziti. Ohrabrujući pogled na svijet čini vas otpornijim na stres i poboljšava opće stanje.

Kako sudjelovati

1

Podijeli s nama optimistični događaj koji primijetiš u svojoj okolini – sve što život čini ljepšim, što ti ulijeva nadu i budi bolji unutarnji osjećaj.

2

Punjenjem čaše osvajaš sigurne mini nagrade, a svakog mjeseca biramo i 10 najljepših vijesti koje nagrađujemo posebnim Cedevita paketom!

Vaše optimistične vijesti

30.05.2023. - Ana

Trening

Dječak koji trenira s mojom kćeri želio je odustati od treninga jer njegovi više nisu mogli plaćati. U dogovoru s trenerom odlučili smo mu pomoći i da po pola plaćamo njegovu mjesečnu članarinu. On nije znao tko pokriva troškove, samo da je sve podmireno i da slobodno nastavi trenirati. :-)

30.05.2023. - Ana

Pomoć

Ostala sam nakon nastave u svoje slobodno vrijeme jednoj učenici objasniti gradivo koje joj nije bilo jasno.

30.05.2023. - Ana

Bakica

Jučer sam bila u trgovini. Jedna starija žena nije dobro vidjela i zamolila me da joj pročitam do kad je rok trajanja jogurta i mlijeka koje je planirala kupiti. Rekla sam joj da imam dovoljno vremena i pomogla s ostalim proizvodima koje je htjela kupiti da joj pročitam rok trajanja. Bila je sretna!

30.05.2023. - Ana

Sladoled

Sin obožava Cedevita sladoled. Danima smo sve trgovine i kioske u kvartu i šire obilazili u potrazi za omiljenim sladoledom. Svaki je put bio tužan kad ga ne bismo pronašli. I danas ga napokon pronađemo! Njegovoj sreći nije bilo kraja. Sve novce iz kasice planira potrošiti na zalihu Cedevita sladoleda!

30.05.2023. - Ana

Prijateljstvo

Kad uz tvoj bok stoji nekoliko iskrenih prijatelja, onda status samohrane majke je provediv u svim zivotnim smjerovima i iskusenjima.Hvala im..

Imaš pitanja?

Ako te zanima nešto vezano uz nagradni natječaj, pravila, biranje dobitnika ili imaš kakvo pitanje - javi nam se!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.