Hero – Optimistične vijesti

Probudi optimizam i osvajaj nagrade

Optimistične stvari i situacije događaju se svugdje oko nas, samo je potrebno prepoznati ih na vrijeme i zapaziti. Ohrabrujući pogled na svijet čini vas otpornijim na stres i poboljšava opće stanje.

Kako sudjelovati

1

Podijeli s nama optimistični događaj koji primijetiš u svojoj okolini – sve što život čini ljepšim, što ti ulijeva nadu i budi bolji unutarnji osjećaj.

2

Punjenjem čaše osvajaš sigurne mini nagrade, a svakog mjeseca biramo i 10 najljepših vijesti koje nagrađujemo posebnim Cedevita paketom!

Vaše optimistične vijesti

04.07.2024. - Marija

Sreća

Osoba sam s invaliditetom te sam upoznala osobu koja je predivna i koja me želi povesti svuda sa sobom. Biti mi prijatelj i pokazati mi svijet. Sretna sam!

30.06.2024. - Nada

Dobra duša

Dok sam neki dan letjela avionom kući, dijete u avionu između 6 i 8 mjeseci je neprestano plakalo. Stujardesa je prišla djetetu i majci te uzela dijete kako bi ga smirila, a potom majci donijela kavu. Dijete se umirilo i zaspalo do slijetanja.

29.06.2024. - Danijel

Zračni poticaj: Pozitivne vijesti za svijet u pokretu

Lokalna zajednica organizirala je akciju čišćenja parka, okupivši više od 100 volontera koji su uložili trud u očuvanju okoliša, a jedan mladi inovator osvojio je nagradu za svoj projekt o obnovljivim izvorima energije i tako je dokazao da se i mladi ljudi mogu boriti protiv klimatskih promjena.

29.06.2024. - Danijel

Sunčane vijesti: Svjetlo na kraju tunela

Lokalna zajednica podignula je park za djecu s posebnim potrebama, grupa umjetnika muralima je oslikala gradske zidove, donoseći boje i inspiraciju u svakodnevni život, a mladi inovatori rade na osmišljavanju aplikacije koja će pomoći u potrazi za zaposlenjem!

29.06.2024. - Danijel

"Svijetlo sutra: Inspirativne priče o uspjehu i nadi"

Dječak iz mog susjedstva izgradio je mini biblioteku za svoje susjede i pokrenuo val ljubavi prema čitanju u našoj zajednici, grupa volontera posadila je 1000 stabala u gradskom parku, stvarajući zeleni raj za buduće generacije, a lokalni restoran donirao je višak hrane skloništima za beskućnike.🙂

Imaš pitanja?

Ako te zanima nešto vezano uz nagradni natječaj, pravila, biranje dobitnika ili imaš kakvo pitanje - javi nam se!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.