Home – Hero banner

DEVET dana za više optimizma

Ostvari vlastiti potencijal i preuzmi kontrolu nad životnim izazovima uz savjete koje je pripremila psihologinja Tijana Debelić.

Riješi test i prijavi se u program

Program počinjemo kratkim testom koji će ti pomoći osvijestiti neka od područja dobrobiti koja uspješno svladavaš, kao i ona na kojima možeš poraditi.

Pokreni test

Dobar unutarnji osjećaj čine naša razmišljanja, ponašanje i odluke koje donosimo svakodnevno. Taj osjećaj moramo njegovati, a to možemo učiniti tako što ćemo razvijati sebe, osjećaj ispunjenosti i povjerenja u samog sebe. Upravo iz tih razloga pročitaj korake koji te očekuju i prijavi se na program.

Riješi test

Jesi li si spreman/na upoznati svoju bolju verziju? Postati pokretač pozitivnih promjena? Riješi kratak test i saznaj kako funkcioniraš u različitim sferama života.

Sudjeluj u 9-dnevnom programu

Uz riješeni test već si napravio/la veliki korak, ali pravi izazovi počinju tek sada jer smo u suradnji sa psihologinjom pripremili program koji je pred tobom. Devet dana primat ćeš e-mail sa savjetima koji će ti pomoći da odlučno izgradiš put prema svojoj boljoj verziji. Primitkom e-maila trebaš otključati savjet za sljedeći dan i na taj će ti način pristizati i sljedeći savjeti.

Provjeri svoj napredak

Nakon devetodnevnog izazova, moći ćeš ponovno ispuniti isti test i usporediti rezultate kako bi vidio/la koliko si napredovao/la.

Zajedno smo jači

Na ovaj program pozvani su svi! Pozovi prijatelje i potakni ih na zdrave korake kako bi se osjećali bolje. Pokreni val optimizma i Budi Dobro. Budi Ce.

Stručnjaci koji se trude da budeš dobro

Tijana Debelić Doktorandica psihologije i kbt psihoterapeutkinja u superviziji

Smatra se rođenim psihologom i otkad zna za sebe, pokušava razumjeti razloge koji utječu na ljudsko razmišljanje, osjećaje i ponašanje. Priroda je njezin izvor osvježenja i nadahnuća, a vježbanje mindfulnessa omogućuje joj nove perspektive. Sa željom da pomogne i drugima da upoznaju same sebe i žive ispunjen život, 2018. godine pokrenula je Psi Qonsult, kako ga ona voli zvati, prostor susreta bliskosti i promjene. 

Dobitnici

Prvih 50 sudionika koji su uspješno završili Program osvojili su Cedevitin poklon paket. Provjeri jesi li među sretnim dobitnicima.

Provjeri dobitnike

Imaš pitanja?

Ako te zanimaju detalji programa, više informacija pronađi u Pravilima programa i Pravilima privatnosti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.