Pravila programa

Pravila programa 9 dana za više optimizma

O PROGRAMU

Društvo Atlantic Cedevita d.o.o. Zagreb, Planinska 15 (u daljnjem tekstu: Organizator) je, u okviru platforme Budi dobro. Budi CE, nositelj Programa „9 dana za više optimizma“ (u daljnjem tekstu: Program) kroz koji se sudionicima omogućuju savjeti stručnih osoba usmjereni na postizanje boljeg unutarnjeg osjećaja. Ovaj Program nije psihoterapijski postupak niti zamjena za takav postupak, niti na bilo koji način predstavlja jamstvo da će se sudionik nakon provedenog programa osjećati bolje. 

U Programu može sudjelovati isključivo osoba koja je starija od 18 godina, a prijavom u Program sudionik jamči da u programu sudjeluje osobno, isključivo u svoje ime i sa svojim osobnim podacima.

Prijavu u Program sudionik podnosi na način da ispuni inicijalni test i dostavi svoju e-mail adresu.

Jedna osoba može sudjelovati u Programu samo jednom prijavom.

Program ‚‚9 dana za više optimizma“ se provodi na internet stranici www.budidobrobudice.com

Program se sastoji od tri faze:

 1. faza: rješavanje testa od 9 pitanja pripremljenih od strane stručne osobe (psihoterapeut i/ili psiholog),
 2. faza: provođenje 9 dnevnih savjeta pripremljenih od strane stručne osobe koji se sudioniku dostavljaju na njegovu e-mail adresu, 
 3. faza: ponovo rješavanje testa iz prve faze s informacijom stručne osobe o usporednim rezultatima prvog testa

Navedene faze Programa odvijaju se na sljedeći način:

Ulaskom na naznačenu internet stranicu učesnik dobiva sve informacije o programu i pokreće test od 9 pitanja koji su pripremile stručne osobe (psihoterapeut i psiholog). Nakon što odgovori na svih 9 pitanja, sudionik dobiva informaciju o postignutom rezultatu i mogućnost ostavljanja svoje e-mail adrese kako bi učestvovao u samom Programu i kroz 9 dana dobivao savijete stručne osobe putem ostavljenog e-maila u cilju unaprjeđenja rezultata postignutih na testu. Ostavljanje e-mail adrese u ovom koraku, kao i njeno potvrđivanje od strane samog učesnika, predstavlja prijavu u sam Program.

Nakon rješavanja testa i ostavljanja e-mail adrese, učesnik će na tu e-mail adresu u sljedećim danima počevši od dana koji slijedi nakon rješavanja testa i dostave e-mail adrese, u 19 h dobiti po jedan savjet dnevno za naredni dan – tj. mail koji sadrži link do savjeta. Učesnik će dobiti ukupno 9 dnevnih savjeta, i uvjet za dobivanje svakog sljedećeg savjeta je otvaranje link-a na savjet u zadnjem primljenom mailu. Ukoliko netko od učesnika ne klikne na link u mail-u, neće dobiti savjet za naredni dan već će trebati prvo „otključati“ prethodni dan. Ukoliko učesnik ‚‚otključa‚‚ svih 9 savjeta, na ostavljenu e-mail adresu će dobiti link do testa (istog sadržaja kao i prvi test) koji ponovo rješava i dobiva usporedne rezultate sa prvim testom. 

Od 02.02.2022. g. biti će omogućena pretprijava koja podrazumijeva raniju prijavu samog učesnika i tako osigurati da na e-mail dobije informaciju kada Program počne. Svim učesnicima koji su izvršili pretprijavu, a na e-mail koji su ostavili, stići će link do testa i tek kada se test ispuni može se smatrati da se uredno prijavio za Program i sudjelovanje u nagradnom natječaju.  

SUDIONICI

U Programu mogu sudjelovati svi koji:

 • su stariji od 18 godina i koji se u Program prijave na način utvrđen ovim Pravilima,
 • su saglasni sa ovim pravilima Programa
 • pristaju ostaviti Organizatoru svoje osobne podatke (e-mail adresu) u svrhu provođenja Programa

Prijavom u Program svaki sudionik potvrđuje kako je svjestan sljedećih okolnosti, te da iste u cijelosti prihvaća:

 • Organizator ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe sudionikovih odgovora i podataka, te nije odgovoran za štetu koja može nastati uslijed (zlo)upotrebe podataka koje ostavlja putem Programa. 
 • U ovom Programu sudjeluje dobrovoljno i svjestan je da testovi koje će ispunjavati i savjeti stručnih osoba koje će dobiti ne moraju nužno biti od koristi niti mu pomoći da se osjeća bolje, te je svjestan da Organizator za to, kao niti za sadržaj testova i savjeta stručnih osoba, nije ni na koji način odgovoran niti ima bilo koje obaveze prema sudioniku ili bilo kojoj drugoj osobi, isto kao niti stručne osobe koje su provele testiranje i dale savjete. 
 • Test, pitanja, savjete i drugo dostupno kroz ovaj Program koristiti će isključivo za svoje osobne potrebe, te neće kopirati, umnožavati niti dijeliti ni na koji način s bilo kojim drugim osobama, kao i što neće koristiti u bilo kakve npr. promotivne svrhe, ostvarivanje materijalne ili neke druge koristi ili pogodnosti itd, a u protivnom će biti odgovoran za svu štetu koju Organizator pretrpi.

ORGANIZATOR

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku isključiti iz Programa sudionika u sljedećim slučajevima:

 • prijave sudionike za koje se utvrdi da nisu ispunili sve korake potrebne za prijavu za Program,
 • prijave maloljetnih sudionika 
 • prijave sudionika koji se koriste lažnim podacima ili lažnim profilima,
 • prijave sudionika čiji su sadržaji uvredljivi ili na drugi način neprimjereni
 • zloupotrebe Programa 
 • postupanja suprotno ovim Pravilima.

Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost: 

 •  u slučaju nepravilnog rada interneta, (ne)funkcioniranja i ostalih aktivnosti društvene mreže Facebook ili (ne)funkcioniranja elektronske pošte, telefonskih linija ili ostalih uređaja koji omogućavaju realizaciju Programa;
 •  u slučaju računalne zaraze virusima ili za upad trećeg lica u računalo učesnika Programa, kao ni za posljedice povezivanja učesnika u mrežu putem internet stranice;
 • za štetu počinjenu učesniku, njegovoj računalnoj opremi, pametnom telefonu ili postojećim podacima na ovim uređajima, kao ni za osobne i profesionalne posljedice koje iz toga mogu proizaći za učesnika
 • bilo kakve posljedice nastale uslijed pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uvjeta Programa od strane sudionika ili trećih osoba,
 • za uspjeh samog Programa kod pojedinog sudionika, tj  hoće li se sudionik po uspješnom dovršetku osjećati bolje, te za isto ne snosi nikakvu odgovornost prema sudioniku i/ili trećim osobama, kao niti za sadržaj testova i savjeta danih od strane stručnih osoba.

OSOBNI PODACI

Za potrebe provođenja Programa sudionik daje sljedeće osobne podatke: e-mail adresa (dalje: obavezni podaci).

Sudionik je informiran i pristaje na mogućnost da Organizator pojedine aktivnosti oko obrade osobnih podataka vrši preko izvršitelja obrade u EU ili van EU (fizička ili pravna osoba koja obrađuje osobne podatke u ime voditelja zbirke podataka). Pri tome će Organizator odabrati izvršitelja obrade koji zadovoljava sve primjerene sigurnosne standarde koji jamče visoki stupanj zaštite osobnih podataka.

Sve ostale detalje vezane uz postupanje i zaštitu osobnih podataka te ostvarivanju svojih prava član može pročitati u Pravilima zaštite privatnosti i Politici kolačića.

ZAVRŠNE ODREDBE

Organizator zadržava pravo na dopune i izmjene ovih Pravila tijekom Programa i obavezuje se objaviti na internet stranici svaku njihovu izmjenu ili dopunu. Organizator može prekinuti Program u bilo kojem trenutku i bez ikakve prethodne obavijesti ili upozorenja maknuti ga s internet stranice.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

 • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.