Suglasnost za sudjelovanje u podcastu

Prijavom za sudjelovanja u „Budi DOBRO. Budi CE.“ podcastu za razgovor sa psihologom u edukativne i informativne svrhe potvrđujem i pod punom odgovornošću jamčim da sam stariji/ja od 18 godina, da su životne situacije koje ću iznositi u razgovoru tijekom podcasta moje autentične situacije te da sam svjestan/na da sudjelovanje u podcastu nije psihoterapijski postupak niti zamjena za takav postupak. 

Potvrđujem da sam suglasan/na da se moj razgovor sa stručnjakom psihologom/psihoterapeutom snima i da se nakon montaže i obrade snimljeni materijal javno objavi online na platformi „Budi DOBRO. Budi CE.“ kao cjelokupni razgovor ili po pojedinim dijelovima, na način da objavljeni zapis sadrži moj stvarni glas te sve ili izbor mojih autentičnih životnih situacija koje sam iznio/iznijela tijekom razgovora, a da moje ime bude promijenjeno kako bi zaštita mog identiteta ostala potpuna. Također izjavljujem da organizator platforme „Budi DOBRO. Budi CE.“ ima isključivo pravo javnog objavljivanja snimljenog podcasta online na navedenoj platformi bez naknade i bez ikakvih vremenskih i teritorijalnih ograničenja te pravo na korištenje cijelog snimljenog materijala ili po dijelovima, prema vlastitom izboru.

Prijavom za sudjelovanje u podcastu potvrđujem da sam upoznat/a s Pravilima privatnosti i Politikom kolačića dostupnim na platformi „Budi DOBRO. Budi CE.“ koje u cijelosti prihvaćam i suglasan/na sam s korištenjem mojih osobnih podataka u skladu s istima.

Svjestan/na sam također te pristajem da organizator platforme „Budi DOBRO. Budi CE.“ ima pravo samostalno odlučiti hoće li prihvatiti moju prijavu za sudjelovanje u podcastu te hoće li objaviti podcast u kojem sam sudjelovao/la.

Na poziv organizatora platforme „Budi DOBRO. Budi CE.“ dostavit ću mu, kao obavezan preduvjet za sudjelovanju u podcastu, i vlastoručno potpisanu izjavu kojom potvrđujem gore navedeno, uz potvrdu identifikacije svojim imenom i prezimenom, OIB-om, datumom rođenja i kontakt telefonom.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.