Home – Hero banner

Budi TU. Budi CE.

Znaš li šta znači Budi TU? Možda trebaš nekoga ili neko treba tebe? Uz ukus Cedevita Pink Grejp i ti podržavaš rad udruženja Evropa Dona Srbija koja brine o mentalnom i fizičkom zdravlju osoba obolelih od karcinoma dojke.

Podrži bližnju osobu dok se bori sa teškim trenutcima.

Podrži bližnju osobu dok se bori sa teškim trenutcima.

U našoj regionalnoj kampanji BUDI TU, 6 hrabrih žena, zajedno sa svojim najmilijima, govori o važnosti podrške okoline u prevazilaženju ove teške bolesti.

O kampanji

Teška dijagnoza menja život iz temelja. Prati je osećaj neizvesnosti, straha, gubitka kontrole i brojne druge snažne emocije. Rak dojke najčešći je uzrok smrti od malignih tumora žena širom sveta.

U oktobru se roze bojom obeležava borba protiv raka dojke i podiže svest o važnosti redovnih samopregleda u svrhu ranog otkrivanja raka.

Uz Cedevitu Pink Grejp, koju možete kupiti u Mercator prodavnicama, imate priliku podržati rad udruga i poručiti svim ženama oboljelima od raka dojke da nisu same. Cedevita vas poziva da budete TU za sve koji prolaze ovu tešku borbu, da budete TU za vaše najbliže, budete TU za sebe.

Budi TU. Budi CE.

Šta zapravo znači biti tu za nekoga?

Pogledajte šta za obolele i njihove najmilije znači biti tu

Ove iskrene i emotivne ispovesti obolelih osoba i njihove podrške pokazuju koliko je važno biti tu za druge dok život pred njih stavlja velike, teške izazove. Koliko je važno postaviti svoju ruku i pomoći im da preskoče te izazove, a zatim i drugu kako bismo ih uhvatili, da ne krenu ka dnu. Zajedno je lakše.

Dušica i Ljiljana

Najbitnije je da nikada ne odustanete ma kolike neprilike bile. Ne zaboravite da je život lep. Pitaj prijatelja da li mu nešto treba, jer možda neće zatražiti. Budi podrška, Budi Tu.

Biljana i Danica

Prolazak kroz bilo koju borbu nije lak, zato je najvažnija podrška. Biti tu je nekada glasnije od bilo koje izgovorene reči. Svako doživljava problem na svoj način, a na nama je da razumemo. Važno je slušati, neka emocije govore svoje. BUDI TU.

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje korisničko iskustvo na našoj veb stranici. Molimo Vas da posetite Politiku kolačića, za više informacija o tome kako i zašto se koriste kolačići na ovom sajtu.

  • Ovi kolačići su neophodni za rad veb sajta i ne mogu da se isključe u našim sistemima, jer bi omeli pravilan rad. Možete da podesite pregledač da blokira ove kolačiće ili da vas upozori na njih, ali neki delovi sajta možda neće raditi.